Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 8
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

ANUNȚ: La un an de la lansarea site-ului e-communio.ro, Sfânta Liturghie se va celebra la San Giovanni Rotondo

 
ANUNȚ: La un an de la lansarea site-ului e-communio.ro, Sfânta Liturghie  se va celebra la San Giovanni Rotondo
  • 21 Mar 2014
  • 4021
Dragi prieteni, pe 25 martie 2014 se împlinește un an de când site-ul e-communio.ro a fost lansat. De atunci, pentru a manifesta în mod concret comuniunea dintre noi, se celebrează Sfânta Liturghie în fiecare lună.

În această lună, avem bucuria să vă anunțăm că prin bunăvoința Preasfințitului Mihai, Episcop Vicar al Bucureștilor, Sfânta Liturghie va fi celebrată la San Giovanni Rotondo în Conventul Sfântului Padre Pio, sâmbătă, 22 martie 2014.

Ne încredințăm ocrotirii Sfântului Padre Pio toți cei care suntem legați într-un fel sau altul de site-ul e-communio.ro, cerându-i harul ca această comuniune realizată prin mass-media, să se transforme într-una tot mai concretă și mai profundă, făcându-ne să ne simțim cu toții parte a trupului mistic al lui Cristos, uniți prin rugăciune oriunde și în orice situație am fi, sub ocrotirea Maicii Sfinte, spre mai mare mărirea lui Dumnezeu.

Dacă printre dumneavoastră sunt persoane care doresc să ne transmită o intenție specială pentru care ar dori să ne rugăm, vă invităm să ne scrieți pe adresa redacției: ecommunio@gmail.com

Lăudat să fie Isus.UPDATE: PS MIHAI - Sfânta Liturghie celebrată la San Giovanni Rotondo în Conventul Sfântului Padre Pio, sâmbătă, 22 martie 2014.