Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

ALBUME FOTO: Vizita istorică a Sfântului Părinte Papa Francisc la Blaj - 2 iunie 2019

 
ALBUME FOTO: Vizita istorică a Sfântului Părinte Papa Francisc la Blaj - 2 iunie 2019
  • 02 Iun 2021
  • 2444

La doi ani de la vizita istorică a Sanctității Sale Papa Francisc la Blaj, ocazie cu care Suveranul Pontif a celebrat Sfânta Liturghie pe Câmpia Libertății și i-a beatificat pe cei șapte Episcopi români greco-catolici uciși din ură față de credință în diferite locuri din România între anii 1950 – 1970, site-ul e-communio.ro vă propune mai multe albume foto realizate cu ocazia acestui eveniment.

Accesați aici ALBUMUL FOTO

Totodată, ne amintim cu multă emoție de cuvintele Sfântului Părinte: „Adresez un salut plin de afecțiune și de recunoștință Preafericirii Voastre, Cardinal Lucian Mureșan. Îi salut pe credincioșii Bisericii Catolice: Episcopii, preoții, persoanele consacrate și credincioșii laici din București și din Iași, precum și pe numeroșii pelerini veniți la Șumuleu Ciuc. Îi mulțumesc lui Dumnezeu care mi-a dat posibilitatea de a mă ruga cu voi și de a vă încuraja în angajamentul vostru de evanghelizare și de mărturie a carității. Aici la Blaj, pământ de martiriu, de libertate și milostivire, vă aduc omagiul meu vouă, fii ai Bisericii Greco-Catolice care, de trei secole, dați mărturie, cu ardoare apostolică, despre credința voastră.

Preacurata Fecioară Maria să reverse ocrotirea ei maternă asupra tuturor cetățenilor României care, în decursul istoriei, s-au încredințat mereu mijlocirii ei. Ei vă încredințez pe voi toți și Îi cer să vă călăuzească pe drumul vostru de credință, pentru a înainta spre un viitor de un autentic progres și de pace și astfel să contribuiți la construirea unei patrii, din ce în ce mai dreaptă și mai fraternă.”

 

 

 

 

Album foto