Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Rugăciunea de eliberare a Sfântului Ioan Paul al II-lea

 
Rugăciunea de eliberare a Sfântului Ioan Paul al II-lea
  • 02 Apr 2021
  • 2724

Consacrând lumea Neprihănitei Inimi a Mariei, Sfântul Papă Ioan Paul al II-lea, întors în urmă cu 16 ani în Casa Tatălui, ne-a lăsat o puternică rugăciune. 

 

Era anul 1984, iar sfântul Ioan Paul al II-lea celebra la o slujbă pentru familii în timpul extraordinarului an jubiliar al Mântuirii. Era pus în fața unei lumi în criză (în perioada apropiată de sfârșitul Războiului Rece) și a conștientizat nevoia de a implora ajutorul lui Dumnezeu în izbăvirea răului. 

Acest lucru a fost accentuat de prezența statuii originale a Fecioarei de la Fatima în Roma, stând într-un loc vizibil în apropierea altarului principal. În timpul liturghiei, sfântul Ioan Paul al II-lea i-a îndrumat pe cei prezenți la ”consacrarea tuturor indivizilor și a tuturor popoarelor Inimii Imaculate a Mariei”. El a spus: ” Astăzi voi încredința Inimii ei Imaculate - în unire spirituală cu toți episcopii din lume- toți oamenii și toate neamurile, repetând ce am făcut eu la Fatima în data de 13 mai, 1982”.

La finalul consacrării, Ioan Paul al II-lea a spus o rugăciune puternică, cerând de la Domnul să ne păzească de multele fețele ale răului. Este o rugăciune ce rămâne valabilă cât timp diavolul continuă să existe pe pământ.

 

Inimă Neprihănită! Ajută-ne să învingem amenințarea răului care se înrădăcinează atât de ușor în inimile oamenilor de azi și ale cărei efecte nemăsurabile îngreunează deja lumea modernă și care par să blocheze calea spre viitor! 

 

De foamete și de de război, izbăvește-ne.

De război nuclear, de auto-distrugere și de orice fel de suferință, izbăvește-ne.

De păcate împotriva vieții încă de la concepere, izbăvește-ne.

De ură și de defăimarea copiilor lui Dumnezeu, izbăvește-ne.

De orice tip de injustiție în societate, atât națională cât și internațională, izbăvește-ne.

De încălcarea poruncilor lui Dumnezeu, izbăvește-ne.

De încercarea de a înăbuși în inimi credința în Dumnezeu, izbăvește-ne.

De pierderea discernământului între bine și rău, izbăvește-ne.

De păcate împotriva Spiritului Sfânt, izbăvește-ne.

Acceptă, O Mamă a lui Cristos, plânsetul încărcat cu suferințele tuturor oamenilor, încărcat cu suferințe tuturor popoarelor. 

Ajută-ne cu puterea Spiritului Sfânt să învingem toate păcatele: individuale cât și ”păcatul lumii”; păcatul manifestat în toate formele.

Să fie din nou relevată în istoria lumii infinita putere salvatoare a Răscumpărării: puterea Iubirii milostive! Fie ca ea să pună capăt diavolului! Ea să schimbe conștiința! Fie ca Inima Ta Imaculată să se descopere pentru toată lumina Speranței!

 

Traducere: Mihaela ManSursa:it.aleteia.org