Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Grădinile de la Castel Gandolfo se deschid publicului

 
Grădinile de la Castel Gandolfo se deschid publicului
  • 04 Mar 2014
  • 3806
Directorul Muzeelor Vaticane, Antonio Paolucci, anunță faptul că Papa Francisc a decis să permită accesul publicului în grădinile de la Castel Gandolfo. De luni până sâmbătă, începând cu 1 martie a.c., se organizează vizite ghidate în limba engleză și italiană, cu o durată de o oră și treizeci de minute. Toți cei interesați se pot înscrie online.

Proprietatea, cu o vedere uimitoare asupra lacului Albano, include grădini întinse create de Barberini și o fermă model de treizeci de hectare din timpul pontificatului Papei Pius al XII-lea. Aceasta este situată pe locul unei vechi vile construită de Domițian (81-96), ultimul împărat al dinastiei Flaviilor. Ruinele unui teatru imperial precum și un portic sunt încă vizibile. Proprietatea de la Castel Gandolfo este reședință a papilor din secolul al XVII-lea.

Traducere: ACCSursa:lesalonbeige.blogs.com