Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 7
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Transmisiunea în direct a funeraliilor PS Florentin

 
Transmisiunea în direct a funeraliilor PS Florentin
  • 16 Ian 2021
  • 1479

Slujba de înmormântare a Episcopului Eparhiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla, PS Florentin Crihălmeanu, va avea loc azi, 16 ianuarie 2021, de la ora 12.00, pe esplanada din fața Catedralei din Piața Timotei Cipariu.

 

Studioul teritorial de Televiziune TVR Cluj a anunțat că va asigura transmisia în direct a înmormântării Preasfinției Sale, pe posturile TVR Cluj și TVR 3. AICI

 

 

 

Preasfinția Sa Florentin Crihălmeanu va fi condus pe ultimul drum și așezat, în așteptarea Învierii, în Catedrala în construcție din Piața Cipariu pe care a dedicat-o Martirilor și Mărturisitorilor Secolului al XX-lea, ne rugăm ca sufletul său să intre senin pe Porțile Împărăției Cerești, în lumina și bucuria prezenței nemijlocite a lui Dumnezeu, pe care L-a slujit cu credință aici pe pământ. Veșnica sa pomenire, odihnească în pace cu drepții și sfinții!

 

Citiți aici: Cuvântul PF Cardinal Lucian la înmormântarea PS Florentin