Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Incredibila mărturie de credință a fostei Miss Columbia

 
Incredibila mărturie de credință a fostei Miss Columbia
  • 13 Iul 2020
  • 555

Cu piciorul stâng amputat la începutul lunii iunie, după o întrerupere bruscă a fluxului sanguin arterial, fosta Miss Columbia, Daniella Álvarez, continuă să dea mărturie pe rețelele de socializare despre o încredere neobosită în Dumnezeu. Mărturia ei a emoționat milioane de oameni din întreaga lume.

„Astăzi, îi mulțumesc, Domnului, Sfintei Fecioare, familie și tuturor pentru că ați fost alături de mine. Îi datorez lui Dumnezeu credința, liniștea și optimismul meu. Am trecut prin perioade foarte dificile, am avut cea mai severă durere pe care v-o puteți imagina. Vor urma luni grele, dar sunt sigură că va fi spre binele vieții mele. Rugați-vă pentru mine.” Acest frumos mesaj de speranță publicat de Daniella Álvarez pe contul ei de Instagram pe 13 iunie, mărturisește starea de spirit în care se află această femeie de 31 de ani, care a fost aleasă Miss Columbia în 2011. Cu o zi înainte a anunțat celor 2,4 milioane de abonați că se pregătește să-i fie amputat piciorul stâng, din cauza ischemiei care îi afectează membrele inferioare.

Această boală întrerupe brusc fluxul sanguin arterial și poate provoca moartea atunci când este lăsată netratată. După operație, Daniella continuă să-și demonstreze credința și optimismul: „Îmi iubesc corpul ca înainte, sunt fericită să fiu aici în această lume pentru a depăși toate provocările vieții. Știu că cu mâna lui Dumnezeu voi realiza TOTUL”, a mai scris aceasta.

Mărturia ei de credință a generat sute de lanțuri de rugăciune și mii de comentarii de admirație și solidaritate în întreaga lume. Mesajele curg, atât de la oameni celebri cât și de cetățeni care nu o cunosc, de la preoți care se roagă pentru sănătatea ei, de la membrii familiei sale sau de la prietenii apropiați care au trăit această etapă dificilă alături de ea. "Minunea este că sunt încă în viață, pot continua să interacționez cu voi, să fiu aici astăzi, să îmi spun povestea", a răspuns Daniella.

De câțiva ani, Daniella a profitat de notorietatea sa pentru a sprijini organizațiile de caritate din Columbia. Părintele Jaime Marenco, pe care l-a cunoscut când era foarte tânără la Barranquilla, un oraș din Caraibelecolumbiene unde s-a născut, povestește, de exemplu, că a invitat-o ​​să susțină o operă caritabilă în arhiepiscopie în 2015. Tânăra a acceptat imediat, fiind nașa evenimentului timp de patru ani. „Am descoperit o tânără sensibilă, interesată de situația celor mai săraci și conștientă că este o lucrare bazată pe credință și caritate. Astăzi, văd cum această situație de sănătate a adus-o mai aproape de Dumnezeu, ceea ce i-a permis să descopere că momentele grele devin o binecuvântar ", a spus părintele Marenco.

 

Traducere: ACCSursa:aleteia.org