Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Rugăciunea pe care Padre Pio o adresa zilnic Fecioarei Maria

 
Rugăciunea pe care Padre Pio o adresa zilnic Fecioarei Maria
  • 21 Mai 2020
  • 2363

"Scapă-mă de toate ispitele ori dobândeşte-mi puterea să le biruiesc până la moarte", este o rugăciune compusă de  Sfântului Alfons Maria de Liguori cu care Padre Pio se ruga Fecioarei Maria.

 

Preasfântă, neprihănită Fecioară şi Maica mea, Marie, la tine, care eşti Maica Domnului meu, regina lumii, mijlocitoarea, speranţa şi scăparea păcătoşilor, alerg azi, eu care sunt cel mai nenorocit dintre toţi.

Mă închin ţie mare regină, şi-ţi mulţumesc pentru atâtea haruri pe care mi le-ai dăruit până acum, mai ales că m-ai ferit de iad, pe care l-am meritat de atâtea ori.

Te iubesc, Stăpâna mea vrednică de iubire şi pentru dragostea ce o am către tine, îţi făgăduiesc că-ţi voi sluji totdeauna şi că-mi voi da toată osteneala să te iubească şi alţii. În tine îmi pun toată speranţa, de la tine aştept toată mântuirea mea. Primeşte-mă ca fiu al tău şi ia-mă sub mantia ta, Maică a îndurării.

Şi pentru că ai atâta putere la Dumnezeu, scapă-mă de toate ispitele ori dobândeşte-mi puterea să le biruiesc până la moarte. De la tine cer adevărata dragoste către Isus Cristos, de la tine sper să am o moarte bună.

Maica mea, pentru dragostea ce o ai către Dumnezeu, te rog să mă ajuţi pururea, dar mai ales în ultima clipă a vieţii.

Nu mă lăsa, până nu mă vei vedea în cer, ca să binecuvântez şi să cânt îndurările tale toată veşnicia.

Amin.

 


Sursa:it.aleteia.org