Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Un nou atac împotriva Bisericii: În timpul Liturghiei de Craciun o activistă Femen a urcat pe altar

 
Un nou atac împotriva Bisericii:  În timpul Liturghiei de Craciun o activistă Femen a urcat pe altar
  • 27 Dec 2013
  • 4641
Sfânta Liturghia de Crăciun din Catedrala din Koln a fost întreruptă de protestul violent al unei activiste Femen care a urcat pe altar.

Cardinalul Joachim Meisner era pe cale să înceapă predica de Crăciun, când o mebră a mișcării Femen, Josephine Witt, dezbrăcându-se de o haină lungă de piele, a sărit din primul rând pe altarul principal strigând cuvintele ”Eu sunt Dumnezeu” și ”eu cred în autodeterminare liberă a femeilor”. Personalul catedralei a intervnit și după ce au luat-o jos de pe altar au predat-o poliției, fiind eliberată în scurt timp. Cardinalul Meisner, care tocmai în ziua de Crăciun sărbătorea cei 80 de ani ai săi, a rămas tăcut în tot acest timp și după ce altarul a fost curățat a reluat slujba religioasă, îndemnându-i pe credincioșii prezenți să nu permită acelui blitz să perturbe atmosfera de Crăciun, rugându-se și pentru acea activistă Femen. ”Toată lumea merită o binecuvântare, chiar și această doamnă confuză căruia îi ofer binecuvântarea, pentru că ea are nevoie de ea mai mult decât oricine”, a spus Cardinalul.

Traducere: ACC

Sursa: repubblica.it