Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

UPDATE:Sărbătoare în Parohia Greco-Catolică Română „Sf. Gheorghe” din Paris

 
UPDATE:Sărbătoare în Parohia Greco-Catolică Română „Sf. Gheorghe” din Paris
  • 16 Dec 2013
  • 6892
Zi de sărbătoare duminică 15 decembrie 2013 la Parohia Greco-Catolică Română „Sf. Gheorghe” din Paris, cu ocazia concertului de colinde și a spectacolului de Crăciun al copiilor care se pregătesc pentru primirea Primei Sfinte Împărtășanii Solemne.

La Dumnezeiasca Liturghie au concelebrat pr. Cristian Crişan, rectorul Misiunii Greco-Catolice Române din Paris, împreună cu pr. Cristian Tiseliță. După binecuvântarea finală, copiii Parohiei, pregătiți de Flaviu Turbui, au oferit un frumos program artistic-spiritual axat pe perioada de pregătire pentru Marea Sărbătoare a Nașterii Domnului.

Au urmat mai multe grupuri de colindători, care au vestit credincioșilor, prin colinde tradiționale din Țara Oașului, Vestea cea Bună a Crăciunului, precum și doi interpreți de muzică clasică.

Momentul de sărbătoare din Parohia Greco-Catolică Română de la Paris s-a desfășurat în spirit de  comuniune şi de mare bucurie în Domnul, dar mai ales de pregătire sufletească pentru Marele Praznic al Nașterii lui Isus.
 
ACC