Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Catolicii din Franţa spun "Nu" căsătoriilor Gay, Guvernul a spus "Da"

 
Catolicii din Franţa spun "Nu" căsătoriilor Gay, Guvernul a spus "Da"
  • 24 Apr 2013
  • 2241

Parlamentul francez se aproprie cu paşi grăbiţi de momentul în care atât căsătoriile gay cât si posibilitatea ca aceste noi „cupluri” să poată adopta copii să nu mai fie doar o ideologie a culturii morţii, ci o lege nedreaptă: proiectul de lege propus de guvernarea comunistă a fost aprobat.

Ostilitatea acestui executiv este fără îndoială un semn clar că luptă nu doar împotriva opiniei publice majoritare în Franţa (care, conform ultimelor sondaje se împotriveşte acestei legi), ci şi împotriva întregii culturi creştine care a clădit civilizaţia europeană de astăzi.

Chiar dacă această bătălie din războiului împotriva culturii morţii din Europa a fost pierdut, legea poate fi încă contestată, iar acţiunile grupului "Manif pour tous" vor continua în întreaga ţară pentru a denunţa nedreptatea unei legi care va călca în picioare toate principiile oamenilor de bună voinţă.

Sursa: www.avvenire.it