Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

UPDATE: Urmăriți aici reportajul TVR3 despre Casa "Sfântul Iosif" din Odorheiu Secuiesc

 
UPDATE: Urmăriți aici reportajul TVR3 despre Casa "Sfântul Iosif" din Odorheiu Secuiesc
  • 16 Dec 2013
  • 5168
Duminică 15 decembrie a. c., pe TVR3, s-a putut viziona un reportaj excepțional despre  Casa "Sfântul Iosif" din Odorheiu Secuiesc, care adăpostește o ”familie cu 150 de copii”.

Caravana TVR Cluj a vizitat acest loc minunat în care surorile greco-catolice din Congregația Inimii Neprihănite se ocupă de copii cu vârste între 2 şi 18 ani, aflați în dificultate.

Urmăriți aici reportajul: tvrplus.ro

Întregul reportaj este o mărturie a unei vieți trăite zi de zi cu Cristos și sub ocrotirea Maicii Sfinte. Copiii din acestă casă descoperă iubirea lui Dumnezeu prin gesturile și grija plină de iubire a acestor minunate surori. ”Mulți, de multe ori, îmi spun: soră astăzi nu mi-ați spus că mă iubiți. Și trebuie să le spun te iubesc. Și eu vă iubesc, răspund ei. Să audă cuvântul acesta: te iubesc. E foarte important. Să simtă îmbrățișarea mamei pe care unii nu o au. Și aici ei au găsit-o.

Toți, după ce pleacă la facultate, parcă s-au înțeles între ei, spun același lucru: Ne este dor de capela unde stăteam în rugăciune cu toții. Acolo simțeam o Forță care ne ajută.

Trebuie să avem încredere, încredere și să ne abandonăm lui Dumnezeu și el le rezolvă. Ușor nu este, că am minți să spunem că este ușor, dar nici imposibil... Dumnezeu lucrează. Și în sufletul copiilor. Mulți mă întreabă: Am vrea să știm câți psihologi lucrează în această casă, că acești copii sunt atât de veseli și liniștiți. Și eu spun: Unul singur, cel mai bun. Unde l-ați găsit? Veniți să-L vedeți. Și-i duc în capelă. Este Dumnezeu, relația cu Dumnezeu îi schimbă pe oameni.

ACC