Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 6
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

ANUNȚ: Sfânta Liturghie pentru prietenii site-ului e-communio.ro se va celebra în Bazilica Sfântul Petru

 
ANUNȚ: Sfânta Liturghie pentru prietenii site-ului e-communio.ro se va celebra în Bazilica Sfântul Petru
  • 02 Noi 2019
  • 1021

În această lună, avem bucuria să vă anunțăm că Sfânta Liturghie pentru prietenii și colaboratorii site-ului e-communio.ro se va celebra duminică, 3 noiembrie, în Bazilica Sfântul Petru din Vatican, de la ora 9.15 (ora României).

Ne încredințăm Sfântului Apostol Petru, „stânca” pe care Cristos a întemeiat Biserica sa (cf. Matei 16,16), toți cei care suntem legați într-un fel sau altul de site-ul e-communio.ro, cerându-i harul ca această comuniune realizată prin mass-media, să se transforme într-una tot mai concretă și mai profundă, făcându-ne să ne simțim cu toții parte a trupului mistic al lui Cristos, uniți prin rugăciune și fapte bune oriunde și în orice situație am fi, sub ocrotirea Maicii Sfinte, spre mai mare mărirea lui Dumnezeu.

Dacă printre dumneavoastră sunt persoane care doresc să ne transmită o intenție specială pentru care ar dori să ne rugăm, vă invităm să ne scrieți pe adresa redacției:

ecommunio@gmail.com

Lăudat să fie Isus.