Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Vizita PS Claudiu laTeiuş cu prilejul serbării hramului Bisericii

 
Vizita PS Claudiu laTeiuş cu prilejul serbării hramului Bisericii
  • 25 Noi 2013
  • 2701
Duminica a 30-a dupa Rusalii, a avut pentru credincioşii prohiei greco-catolice din Teiuş o însemnătate mai deosebită, deoarece, l-au avut în mijlocul lor pe Preasfinția Sa Claudiu, Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore, alaturi de care au sărbătorit hramul bisericii “Intarea în Biserică a Maicii Domnului”.

La  Liturghia Arhierească, au slujit împreună cu PS Claudiu, pr. paroh Paul Turcu, vicar administrativ şi protopop de Aiud, preoţii din întreg Protopopiatul Aiud şi nu numai, precum şi alţi protopopi şi consilieri mitropolitani. Răspunsurile au fost date de către corul parohial împreună cu studenţi de la Facultatea de Teologie din Blaj.

În cuvantul de învăţătură, PS Claudiu a vorbit despre însemnatatea acestei sărbatori pentru credincioşii parohiei Teiuş, precum şi despre evanghelia duminicii, a tânărului bogat, care “s-a întristat” la aflarea soluţiei oferite de către Isus, în loc să se bucure.

La final, credincioşii au fost invitaţi la o agapă frăţească organizată de paroh împreună cu comitetul parohial.

Tudor Turcu