Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Pentru părinți: o rugăciune de mulțumire pentru anul școlar ce s-a încheiat

 
Pentru părinți: o rugăciune de mulțumire pentru anul școlar ce s-a încheiat
  • 10 Iul 2019
  • 417

De câteva săptămâni elevii sunt în vacanță, treptat intră în vacanță și studenții. Ne dorim ca vacanța de vară să fie o perioadă fără griji și să o petrecem cu multă bucurie. Dacă  încet ne pregătim bagajele pentru concediu, este o ocazie potrivită și pentru a ne ruga, mulțumindu-i Domnului pentru anul școlar sau universitar care s-a încheiat.

Doamne,
Îți mulțumesc pentru acest an de studiu care s-a încheiat. Iată cât de mult au crescut copiii pe care ni i-ai dăruit. Totul ți se datorează Ție, care ești sursa nu numai a vieții, ci și a dragostei pe care o avem față de ei. Îți mulțumim pentru momentele de bucurie, pentru toate momentele în care am rămas uniți sub privirea Ta, pentru binele și pentru adevărul pe care l-ai făcut să germineze în inima fiecăruia.

De asemenea, îți mulțumim pentru prezența Ta printre noi în timpul dificultăților întâmpinate în acest an. În mijlocul încercărilor, ne-ai arătat bunăvoința și mila Ta infinită și îți mulțumim pentru aceasta.

Îți oferim acest timp de vacanță, astfel încât cu toții să ne găsim timpul de odihnă de care are nevoie. Îți încredințez pe soțul meu/soția mea, pentru a merge împreună mereu spre lumina Ta. Îți încredințăm pe copiii noștri. Știm că îi iubești cu o dragoste perfectă. Protejază-i și ferește-i de orice rău. În mâinile Tale ne încredințăm proiecte de familie, cele profesionale sau asociative, pentru ca toți și toate să fie conduse de Spiritul Tău cel Sfânt, spre mărirea Ta și mântuirea sufletelor noastre.
Amin.

 

Traducere: ACC
 Sursa:it.aleteia.org