Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Mesajul Papei Francisc în urma atentatelor comise în Sri Lanka

 
Mesajul Papei Francisc în urma atentatelor comise în Sri Lanka
  • 21 Apr 2019
  • 1277

Sfântul Părinte Papa Francisc şi-a exprimat “tristeţea” în urma atentatelor comise în Sri Lanka în duminica Paştelui, declarându-se aproape de “toate victimele acestei crude violenţe”.

Peste 200 de persoane au fost ucise duminică într-o serie de explozii care au avut loc în mai multe biserici în care se oficia slujba pascală și în câteva hoteluri din Sri Lanka.

“Am aflat cu tristeţe ştirea privind aceste grave atentate, care exact azi, în duminica Paştelui, au adus doliu şi durere în mai multe biserici şi în alte lăcaşuri de rugăciune din Sri Lanka. Vreau să-mi exprim afecţiunea şi apropierea faţă de comunitatea creştină, care a fost lovită în timp ce se reculegea în rugăciune şi faţă de toate victimele acestei crude violenţe. Îi încredinţez Domnului pe cei care au pierit tragic şi mă rog pentru cei răniţi şi pentru toţi cei care suferă din cauza acestui eveniment dramatic”, a spus Suveranul Pontif  în mesajul “Urbi et Orbi” de la balconul central al bazilicii Sfântul Petru din Vatican.


ACC