Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Taberele de formare ale Asociației Cercetașii Munților

 
FOTO: Taberele de formare ale Asociației Cercetașii Munților
  • 14 Feb 2019
  • 1441
In perioada 28 august 2018- 5 februarie 2019, echipa nationala ACM si grupul Sf. Gheorghe Baia Mare au organizat 4 formari pentru sefii celor 3 grupe de varsta ai cercetasiei ACM: 7-11 ani -ramura galbena, 12-17 ani - ramura verde, 17-24 ani, ramura rosie.  Participanti la aceste formari au fost stagiari si lideri ai grupurilor cercetasesti ACM. Tematicile de formare au fost: 1. tehnice (tehnici cercetasesti precum campismul, topografia si orientarea, constructiile din lemn, prim-ajutor, naturalistica, tehnici de expresie si animatie, tehnici foto video; 2. teme de formare pentru viata de familie, comunicare, psihologia varstelor, formare crestina, formare spirituala prin aprofundarea rugaciunii, liturghiei ,sacramentelor, a sarbatorilor, vietilor sfintilor, insotirea de catre un preot spiritual; 3. formare si sesiuni de pedagogie specific cercetaseasca pentru cele 3 ramuri. 
 
Taberele de formare s-au desfasurat la Cavnic, Izvoare, Ticau-Rachitele. 
 
 
S-a trait o fraternitate umana, cercetaseasca si crestina. Participantii si-au aprofundat viata de credinta prin participarea la Sf. Liturghi celebrate, prin intalnirea preotului in Sacramentul Spovezii si directiune spirituala, prin organizarea si participarea la Adoratii Euharistice. 
 
In total, peste 100 de stagiari au primit si au devenit actori ai propriei lor formari pentru a fi si a deveni buni sefi si buni cetateni responsabili. 
 

Coordonatori au fost Calin Rus, Comisar General ACM, pr. Angel Zareczki - asistent spiritual si coordonator al echipei pedagogice ACM. Au fost prezenti peste 20 de formatori cu diverse specializari care au imbogatit formarile si au adus un plus de valoare si experienta stagiarilor.
 
 

Calin RUS

Comisar General ACM

Știri din aceeași categorie