Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Sfânta Liturghie în limba română celebrată în Bazilica "San Paolo fuori le mura"

 
Sfânta Liturghie în limba română celebrată în Bazilica "San Paolo fuori le mura"
  • 12 Feb 2019
  • 613

Duminică, 10 februarie 2019, începând cu orele 16, Asociația "Inocențiu Micu Klein" a credincioșilor greco-catolici români din Italia, a organizat o celebrare liturgică în Bazilica "San Paolo fuori le mura".

Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie a fost oficiată de părintele Valentin Marcu, iar răspunsurile au fost oferite de seminaristul Ioan Pompiliu Bulgăr.

În cuvântul de învățătură, părintele s-a oprit asupra pericopei evanghelice din Duminica a XVII-a după Rusalii, îndemnând credincioșii să cultive un raport mai profund cu Dumnezeu prin rugăciune.

Femeia cananeeancă, care se identifică cu suferința fiicei sale, "Miluiește-mă, Doamne" (Mt. 15, 22), devine un model de credință: o credință puternică, smerită și stăruitoare în rugăciune. Părintele a subliniat ca suntem chemați să ne rugăm neîncetat (cf. 1 Tes 5,17), cerând lui Dumnezeu să ne întărească credința, fiind totodată convinși că mai devreme sau mai târziu îndurarea Domnului drept raspuns la rugăciunile noastre își va face simțită prezența.Sursa:assimklein.it