Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Fotografie incredibilă din timpul unui Botez

 
Fotografie incredibilă din timpul unui Botez
  • 04 Ian 2019
  • 7701

Această fotografie, care pare incredibilă, a fost făcută în timpul unui Botez în provincia Cordoba din Argentina. În timp ce preotul turna apa pe capul copilului aceasta a luat forma Sfântului Rozariu, crucea formându-se în mod clar din apa botezului.

Fotografia a fost făcută cu un aparat de fotografiat tradițional. Maria Silvana fiind numele celei care a făcut fotografia "miraculoasă". De îndată ce a developat filmul, şi-a dat seama că apa sfinţită turnată în timpul Botezului de Osvaldo Macaya, preotul Parohiei Maica Domnului, a luat forma Sfântului Rozariu. Data la care a fost făcută fotografia este octombrie 2009, când Erica Mora, o mamă de 21 de ani, şi-a boteza fiul Valentino.

Din punct de vedere tehnic, această formă unică creată din apă este practic inexplicabilă.

Dacă lanțul Rozariul se datorează marginii apei, crucea poate fi explicată doar prin ciocnirea între picături, care lovindu-se reciproc formează brațele crucii. Dacă unii se simt provocaţi pentru a ajunge la un astfel de rezultat, ei bine atunci, ghiciţi momentul exact pentru realizarea unei astfel de fotografii.

Imaginați-vă uimirea fotografului. Chiar și preotul a fost uimit, iar mama lui Valentino a spus: "Este un semn clar că trebuie să credem în Dumnezeu".
 

Traducere: ACCSursa:www.visionsofjesuschrist.com