Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 7
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Colinde româneşti în Biserica Regală Sfânta Maria din Bruxelles

 
FOTO: Colinde româneşti în Biserica Regală Sfânta Maria din Bruxelles
  • 17 Dec 2018
  • 1334

„Sâmbată, 15 decembrie, în Biserica Regală Sfânta Maria din Bruxelles, comunitatea Misiunii Catolice Române a susținut tradiționalul concert de colinde românești. Au fost prezenți într-un număr foarte mare ascultători români și belgieni, copleșiți de frumusețea cântecelor interpretate de coralele Misiunii Catolice Române din capitala Belgiei.

(GALERIE FOTO)

În cadrul concertului au încântat publicul cu vocile lor de aur soprana Angela Ceban, tenorul Paul Vlad Cicotișan și mezzo-soprana Mariana Iacob, dirijoarea coralelor, acompaniați de pianistul Andrei Marta, flautistul Matteo Del Monte și violonistele Carina Miruna Adam și Marie-Jeanne Mai Antal.

La finalul concertului părintele Filip Chereși, responsabilul comunității misiunii catolice din Bruxelles, i-a salutat pe cei prezenți, emoționați până la lacrimi de momentul creat, invitându-i să păstreze mereu bucuria Nașterii Mântuitorului în sufletele lor.

ACC