Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 8
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

S-a născut frățiorul lui Alfie Evans. Tatăl: „Vom avea mereu doi copii minunați”

 
S-a născut frățiorul lui Alfie Evans. Tatăl: „Vom avea mereu doi copii minunați”
  • 22 Sep 2018
  • 762

La numai patru luni după moartea primului lor fiu, Alfie Evans, britanicii Thomas Evans și Kate James au un alt băiețel, pe nume Thomas.

Alfie Evens a fost copilașul căruia justiția britanică nu i-a permis externarea pentru tratament în străinătate și care s-a stins de o boală rară într-un spital din Liverpool.

Cei doi părinți au participat la emisiunea matinală a postului britanic de televiziune ITV, unde au povestit prin ce au trecut de la moartea scumpului lor Alfie.

Sarcina lui Kate a fost cu atât mai dificilă cu cât în timpul ei ea și-a pierdut întâiul-născut, iar apoi a aflat că ea și partenerul ei suferă de o afecțiune care ar fi produs boala lui Alfie, primul lor băiețel. Cuplul are 25% șanse de a transmite boala oricărui copil pe care îl concep și au aflat aceasta în timpul celei de a doua sarcini. Aceasta a făcut-o pe mamă să stea ca pe ghimpi până la aflarea rezultatelor analizelor pentru nou-născutul Thomas. Dar acesta nu suferă de boala care l-a secerat pe Alfie. Acum mămica este bucuroasă să vadă în el Thomas și ceva din Alfie.

Tatăl a declarat: "Suntem fericiți pentru ce am avut și ce avem, pentru că vom avea mereu doi copii minunați".

 Sursa:stiripentruviata.ro

Știri din aceeași categorie