Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Consacrarea familiei la Inima Neprihănită a Mariei

 
Consacrarea familiei la Inima Neprihănită a Mariei
  • 26 Iun 2018
  • 978

Preasfanta Maria, vino și salasluieste în aceasta casa. După cum Inimii tale Neprihănite a fost consacrată Biserica lui Cristoa și întreaga umanitate, așa si noi, încredințam și consacrăm Inimii tale Neprihănite familia noastră. Tu, care esti Mama harului divin, mijloceste pentru noi harul de a trăi pentru totdeauna în harul lui Dumnezeu și in pace între noi.

Rămâi cu noi; Te primim cu o inima de fii, nevrednici, dar dornici de a fi mereu ai tai, în viața, în moartea și în veșnicie. Rămâi cu noi, asa cum ai ramas în casa lui Zaharia și Elisabeta; fii-ne bucurie asa cum bucurie ai fost în casa mirilor din Cana; fii-ne mama, asa cum ai fost mama pentru apostolul Ioan. Du-ne la Isus Cristos, Calea, Adevărul și Viața. Alunga de la noi păcatul și răul.

În această casă, fii Maica a harului, Maestra și Regina. Daruieste fiecaruia dintre noi darurile spirituale și materiale de care avem nevoie; fa sa creasca in sufletele noastre mai ales credința, speranța și caritatea, iar printre cei dragi, vocații inspre cele sfinte.

Fii mereu cu noi, în bucurii și necazuri, și mai ales fa ca intr-o buna zi, toți membrii acestei familii sa se regaseasca uniți cu tine în Rai. Amin!

 

Știri din aceeași categorie