Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Înmormântarea Sorei Maria Benigna CMD

 
Înmormântarea Sorei Maria Benigna CMD
  • 01 Iun 2018
  • 2333

Joi, 31 mai 2018, a avut loc în Catedrala Arhiepiscopală Majoră din Blaj slujba de înmormântare a Sorei Maria Benigna, din Congregația Maicii Domnului.

În prezența Preafericirii Sale Cardinal Lucian, Arhiepiscopul Major al Bisericii Greco-Catolice, slujba a fost oficiată de Preasfinția Sa Claudiu, Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore, împreună un număr mare de preoți.

Surorile din Congregația Maicii Domnului și-au arătat recunoștința pentru rugăciunea și comuniunea acelora care le-au însoțit în aceste zile deosebit de grele. Mulțimea persoanelor care s-au apropiat de catafalcul Sorei Benigna au dat mărturie despre sufletul generos al acesteia în slujire, care a avut ca măsură a dăruirii „dăruirea fără măsură”.

În lucruri mici, parafrazând cuvintele Sfântului Apostol Pavel, putem spune că s-a făcut tuturor toate, ca, în orice chip, să conducă la mântuire pe unii (cf. 1 Cor 9,22): „Sora copiilor, sora bolnavilor, sora tinerilor, sora vârstnicilor, sora necăjiților, sora dascălilor, sora rugăciunii, sora mângâierii, sora pelerinilor, sora implicării și a dăruirii, sora orfanilor, sora comunității...SORA noastră a tuturor!” (se menționează într-un mesaj pe pagina de Facebook a Liceului Sf Vasile din Blaj).

 

 

Biroul Arhieparhial de Presă

Foto: Congregația Surorilor Maicii Domnului

 Sursa:bru.ro