Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Andrea Bocelli la Fatima: „Maria este calea obligatorie pentru a ajunge la Tatăl”

 
Andrea Bocelli la Fatima: „Maria este calea obligatorie pentru a ajunge la Tatăl”
  • 18 Mai 2018
  • 3257

Pe pagina de Facebook a Sanctuarului de la Fatima, există o postare care face referire la momentul de rugăciune și de reflecție a celebrului artist italian Andrea Bocelli.

Putem observa, în acest caz, și dorința persoanelor celebre de a aprofunda credința. Andrea Bocelli vorbește despre Fecioara Maria cu devotament și recunoaște titlurile atribuite de Biserică. A făcut acest lucru în ziua în care sărbătoarea mamei a coincis cu cea dedicată Fecioarei Maria de la Fatima. A subliniat legătura care împletește cele două iubiri, cele două mame, fiecare mamă cu o singură Mamă.

Tenorul italian, cunoscut și iubit în întreaga lume, nu ezită să vorbească despre credința sa. Este recunoscător pentru ceea ce are, pornind de la talentul său. Vorbește despre Fecioara Maria și despre primatul minunat de care doar ea se bucură față de oamenii săraci și față de Dumnezeu.

În fața veșniciei, care fără Dumnezeu ar rămâne ca și un zid în fața căruia toți ne-am prăbuși, a fi mai mult sau mai puțin bogați, mai mult sau mai puțin faimoși, nu contează. Pentru Andrea Bocelli acest lucru pare să fie foarte clar: se roagă în genunchi și se adresează cu încredere Mijlocitoarei prin excelență.

 

Traducere: Liviu Ursu

 Sursa:it.aleteia.org