Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Despre dezamăgire și puterea de a o depăși

 
Despre dezamăgire și puterea de a o depăși
  • 04 Mar 2018
  • 2238

De câte ori nu am fost dezamăgiți. Ne-a durut sau chiar am suferit pentru asta. Dar și noi am dezamăgit pe alții. De cele mai multe ori pe cei mai apropiați, pe cei din familie, colaboratorii sau pe cei ce și-au pus încrederea în noi. Dar ce am simțit cu adevărat, și era absolut normal, au fost dezamăgirile pe care noi le-am trăit. Unii am învățat cu timpul să nu ne mai încredem orbește în oameni, alții experimentează în continuare cum e să fii dezamăgit, dar mereu de alte persoane. Poate nu se vor vindeca niciodată. Poate vor sfârși în disperare, descurajați și speriați.

Scriitoarea franceză George Sand, pe numele său adevărat Aurore Dupin, spunea că este nevoie de un suflet puternic și generos pentru a rezista descurajării care vine din dezamăgire. Dar cum să faci asta? Unde să găsești acea putere sufletească?

La Cristos!

Unii vor zice că sunt povești. Pe cei fără credință îi va revolta. Nu scriu pentru ei. Au ales deja. Scriu pentru cei ce încă mai au un dram de credință, celor care caută să înțeleagă, să înțeleagă și să creadă.

Cristos nu a dezamăgit pe nimeni, pe nimeni dintre cei ce l-au căutat cu adevărat. Aceia care au vrut doar să profite de El și de cuvântul său au fost dezamăgiți și au dezamăgit la rândul lor. Și poate continuă să dezamăgească. Dar Cristos nu a dezamăgit și nu va dezamăgi pe nimeni dintre cei ce-l caută cu credință. Ceea ce spune împlinește; El e Cuvânt și faptă.

Apostolul Pavel, aflându-se și el într-un moment destul de dificil, un moment critic, poate chiar în dezamăgire, le spune prietenilor săi din Filipi: „Toate le pot în Cel care mă întăreşte”.

Cristos este cel care ne întărește, care ne dă puterea de a merge mai departe. El ni l-a dat pe Spiritul Sfânt să lucreze în noi prin darurile sale, unul din aceste daruri fiind Puterea.

Să ne deschidem larg poarta sufletului lui Cristos și vom avea un suflet puternic și generos, rezistent în fața descurajării care vine din dezamăgire și treptat vom ajunge chiar să nu mai dezamăgim nici noi pe alții.

ACC