Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Preot catolic ucis la Berlin

 
Preot catolic ucis la Berlin
  • 25 Feb 2018
  • 4582

 

Joi, 22 februarie a.c., preotul congolez Alain-Florent Gandoulou a fost ucis la Berlin (Germania). Pr. Gandoulou era paroh la o biserică catolică de limba franceză din cartierul Charlottenburg. Incidentul care a avut loc joi seara, a fost dezvăluit de poliția din capitala Germaniei doar vineri, 23 februarie. Totodată, poliția a arestat un suspect pe care l-au găsit pe acoperișul unei clădiri din apropierea bisericii.

Potrivit rapoartelor de presă, în seara zilei de joi s-au auzit țipete dinspre birourile parohiei, fapt pentru care persoanele din apropiere au anunțat poliția. Cadavrul preotului a fost găsit de polițiști în biroul său.

Parohia de limbă franceză din Charlottenburg a fost înființată imediat după cel de-al doilea Război Mondial, pentru a oferi asistență spirituală soldaților francezi. De-a lungul anilor a devenit parohia africanilor catolici de limbă franceză care trăiesc în Berlin.

 

Traducere: Liviu Ursu

 Sursa:avvenire.it