Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Rugăciunea Papei Francisc pentru Jocurile Olimpice de iarnă din Coreea de Sud

 
Rugăciunea Papei Francisc pentru Jocurile Olimpice de iarnă din Coreea de Sud
  • 08 Feb 2018
  • 814

Sfântul Părinte a transmis salutul său și rugăciunea sa atleților care merg la Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang, în Coreea de Sud, care încep vineri, 9 februarie a.c., cu participarea sportivilor din 92 de țări.

”Tradiționala suspendare a ostilităților de pe timpul Jocurilor olimpice - a remarcat pontiful la finalul audienței generale de miercuri - dobândește anul acesta o importanță specială: delegații din cele două Corei vor defila împreună sub un singur drapel și vor concura ca o singură echipă. Acest fapt ne face să sperăm într-o lume în care conflictele se soluționează în mod pașnic prin dialog și în respect reciproc, după cum și sportul ne învață să facem. Adresez salutul meu Comitetului olimpic internațional, atleților și atletelor care vor participa la Jocurile de la PyeongChang, autorităților și poporului din Peninsula Coreeană. Îi însoțesc pe toți cu rugăciunea mea, în timp ce reînnoiesc angajarea Sfântului Scaun în a susține orice inițiativă utilă în favoarea păcii și a întâlnirii între popoare. Fie ca aceste Jocuri olimpice să devină o mare sărbătoare a prieteniei și a sportului! Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă ocrotească!”

 Sursa:ro.radiovaticana.va

Știri din aceeași categorie