Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Colinde româneşti în Biserica Regală Sfânta Maria din Bruxelles

 
FOTO: Colinde româneşti în Biserica Regală Sfânta Maria din Bruxelles
  • 17 Dec 2017
  • 3109

Sâmbătă, 16 decembrie, în Biserica Regală Sfânta Maria din Bruxelles, comunitatea Misiunii Catolice Române a susţinut tradiţionalul concert de colinde româneşti. Au fost prezenți într-un număr foarte mare ascultători români și belgieni, copleșiți de frumusețea cântecelor interpretate de coralele Misiunii Catolice Române din capitala Belgiei.

(GALERIE FOTO)

În cadrul concertului au încântat publicul cu vocile lor de aur soprana Angela Ceban și mezzo-soprana Mariana Iacob, dirijoarea coralelor, acompaniate de pianistul Andrei Marta, flautistul Victor Somma și violonista Marie-Jeanne Mai Antal.

La finalul concertului părintele Filip Chereși, responsabilul comunității misiunii catolice din Bruxelles, i-a salutat pe cei prezenți, emoționați până la lacrimi de momentul creat, invitându-i să păstreze mereu bucuria Nașterii Mântuitorului în sufletele lor.

ACC