Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 6
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

VIDEO: Crăciunul se întoarce la Casa Albă

 
VIDEO: Crăciunul se întoarce la Casa Albă
  • 02 Dec 2017
  • 1034

Prima felicitare de Crăciun a familiei Trump spune ”Crăciun fericit” în loc de ”Sărbători fericite”, urarea preferată de Obama.

Se pare că promisiunile din timpul și de după campania prezidențială a lui Trump de a lupta împotriva corectitudinii politice dau roade. ”Vom începe să spunem din nou Crăciun fericit!” spunea el anul trecut în decembrie.

Felicitarea Casei Albe din acest an le urează oamenilor ”Crăciun fericit și un an nou fericit”. Aceasta este semnată de președintele Trump, Melania și fiul lor Barron.

”Eu, președintele și Barron suntem foarte entuziasmați în pragul primului nostru Crăciun petrecut la Casa Albă”, a spus Melania, prima doamnă. ”Precum multe familii din țară, tradițiile de sărbători sunt foarte importante pentru noi. Sper ca atunci când vizitatorii vor vedea Casa Poporului anul acesta vor simți că sunt acasă de sărbători.”

”În numele soțului meu și a lui Barron, eu vă doresc tuturor un Crăciun fericit și o sărbătoare plină de bucurie”, a spus prima doamnă.

Lunea aceasta Casa Albă și-a dezvăluit decorațiunile de Crăciun. Tema din acest an a fost ”Tradiții Străvechi”. Melania a gândit design-ul pentru a-și exprima respectul pentru cei 200 de ani de tradiții la Casa Albă.

Un videoclip promoțional de la Casa Albă a prezentat decorațiunile acestui an, un cadru surprinzând un set cu scena nașterii ce îl prezenta pe pruncul Isus purtând o coroană.

Familia Obama nu a folosit niciodată cuvântul ”Crăciun” în cele opt felicitări transmise de ei. În 2009 scrisoarea transmitea ”Gânduri bune de sezon”, în următorii ani folosind des cuvântul ”sărbătoare”.

Anul acesta, vizitatorii Casei Albe vor găsi ”un tribut pentru militari și familiile lor prinr-un pom al Stelei Aurii a Familiilor, împodobit cu steluțe aurii și funde patriotice” a explicat biroul primei doamne.

Traducere: MSSursa:www.lifesitenews.com