Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Simpozion international de drept canonic oriental la Bari (Italia)

 
Simpozion international de drept canonic oriental la Bari (Italia)
  • 12 Sep 2013
  • 2455
 În perioada 10-13 septembrie la Bari (Italia), se organizează Simpozionul internațional de drept canonic oriental "Legi particulare și chestiuni actuale pentru Biserici".

Lucrările sunt organizate cu sprijinul Universitații din Bari, al Facultății de Teologie și al Institutului ecumenic-patristic "Sfântul Nicolae" din Bari.

Sunt prezentate contribuțiile diferiților relatori provenind atât din Bisericile Catolice Răsăritene, cu o atenție sporită adresată dreptului particular al acestor Biserici, cât și luările de poziție ale reprezentanților mai multor Biserici Ortodoxe.

Din partea Bisericii Arhiepiscopale Majore Greco-Catolice Române, pr. Ioan Alexandru Pop a prezentat în cursul zilei de 11 septembrie 2013 un material intitulat "Patrimoniul Legislativ al Bisericii Române sui iuris".

DCC

Mai multe detalii despre simpozion AICI