Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Rugăciunea emoționantă scrisă de Asia Bibi, condamnată la moarte pentru blasfemie

 
Rugăciunea emoționantă scrisă de Asia Bibi, condamnată la moarte pentru blasfemie
  • 02 Noi 2017
  • 1963

Pe data de 14 iunie 2009, Asia Bibi a fost încarcerată. Un an mai târziu a fost condamnată la moarte pentru blasfemie, iar acum se află în închisoarea din Multan. Până în prezent, Asia Bibi a petrecut în închisoare mai mult de 3.000 de zile.

Iată rugăciunea pe care a scris-o cu ocazia sărbătorilor pascale și care o însoțește în detenție:

Dumnezeule Înviat, permite-i fiicei tale Asia să învie împreună cu Tine. Rupe-mi lanțurile, fă ca inima mea să fie liberă și să poată trece peste aceste gratii. Însoțește-mi sufletul pentru ca să fie aproape de cei dragi mie și să rămână întotdeauna lângă Tine.

Nu mă abandona în nevoi, nu mă lipsi de prezența Ta. Tu, care ai suferit torturi și crucea, alină-mi suferința. Ține-mă lângă Tine, Isuse.

În ziua învierii Tale, Isuse, vreau să mă rog pentru vrăjmașii mei, pentru cei care mi-au făcut rău. Mă rog pentru ei și te rog să-i ierți pentru răul pe care mi l-au făcut.

Doamne, te rog să îndepărtezi orice obstacol, pentru a obține binecuvântarea libertății. Te rog, Isuse, ai grijă de mine și de familia mea!

 

Traducere: Liviu Ursu

 Sursa:it.aleteia.org