Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Conştientă, deşi în comă. După ce au deconectat-o de la aparate, a şoptit: „Sunt o luptătoare!”

 
Conştientă, deşi în comă. După ce au deconectat-o de la aparate, a şoptit: „Sunt o luptătoare!”
  • 12 Sep 2017
  • 1698

În februarie 2016, Steven Pellettiere-Swapp şi-a găsit mama, pe Lyndee Pellettiere-Swapp, o americană în vârstă de 45 de ani din statul Arizona, inconştientă pe podea.

Băiatul a chemat imediat Ambulanţa. După 12 zile, medicii au spus că femeia nu mai avea nicio şansă. Pierduse lupta… După ce au anunţat familia, aceştia le-au recomandat să o decupleze de la aparatele care o menţineau în viaţă.

În tot acest timp, soţul nu a părăsit-o nicio clipă… Nici măcar nu mânca, o veghea zi şi noapte şi îi şoptea: „Trebuie să lupţi! Vreau să lupţi pentru viaţa ta! Trebuie!”

Când medicii i-au spus că Lyndee nu mai are nicio şansă de a-şi reveni, bărbatul a izbucnit în lacrimi. Ea era totul pentru el!

După câteva ore, familia a decis că nu aveau de ales: Lyndee urma să fie deconectată de la aparate chiar de soţul ei. Dorind să-i respecte dorinţa, aveau să-i doneze şi organele.

În scurt timp, familia a venit să-şi ia rămas bun de la Lyndee. După ce a fost deconectată de la aparate, însă, ceva uluitor s-a petrecut! Femeia le-a şoptit, sleită de puteri: „Sunt o luptătoare!”

Trăia şi nu era pregătită să părăsească această lume. Când şi-a revenit, le-a povestit medicilor că a fost conştientă în toate cele 12 zile de comă. Şi-a auzit nepoţii citindu-i, a simţit cum era mângâiată de soţul ei pe obraz, ba chiar ţinea minte discuţiile înfiorătoare pe care le-au avut medicii cu familia în legătură cu deconectarea sa de la aparate.

„Dacă nu eşti conştient, nu înseamnă că nu auzi ce se petrece în jurul tău. Îi încurajez pe toţi cei care trec prin ce a trecut familia mea să vorbească încontinuu cu cei aflaţi în comă. Minuni se întâmplă tot timpul. Iar eu sunt una din ele!”, a spus Lyndee.

La un articol despre cazul respectiv publicat în presa din Arizona două cititoare au comentat că şi ele au fost în comă şi auzeau sau chiar vedeau tot ce se întâmpla în jurul lor. Sursa:stiripentruviata.ro