Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Foto: Instalarea noului paroh în parohia Brașov II

 
Foto: Instalarea noului paroh în parohia Brașov II
  • 31 Iul 2017
  • 2291

Prin încredințarea și cu binecuvântarea Preafericirii Sale Cardinal Lucian, Arhiepiscopul Major al Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolică,  astăzi 30 iulie 2017, a fost instalat noul paroh în Parohia Greco-Catolică „Bunavestire” Brașov II, în persoana Părintelui Emil Moldoveanu.

Sfânta Liturghie a fost celebrată de Pr. Protopop Flavius Florea, care în încheierea cuvântului de învățătură de la sfârșitul Sf. Liturghii a dat citire Decretului de Numire al Pr. Emil Moldoveanu ca paroh al Parohiei “Bunavestire” din Brașov.

A urmat un cuvânt de mulțumire al noului paroh, în care acesta a apreciat încrederea Ierarhului, Preafericirea Sa Lucian, în noua numire. De asemenea, a conștientizat responsabilitatea noii misiuni de paroh, apoi a subliniat importanța unității în biserică, bucuria slujirii și încrederea în planul divin.

(GALERIE FOTO)

Evenimentul s-a încheiat cu o agapă frățească de care s-au bucurat toți participanții.

Biroul ProtopopialSursa:bru.ro