Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

ZMT 2019: a fost făcut public imnul oficial

 
ZMT 2019: a fost făcut public imnul oficial
  • 10 Iul 2017
  • 2023

De Anne Kurian

După logoul oficial al Zilei Mondiale a Tineretului (ZMT), care se va desfăşura de la 22 la 27 ianuarie 2019 în Panamá, arhidieceza din capitala Panama City a făcut public, luni, 3 iulie 2017, şi imnul mega-adunării, una dintre marile intuiţii ale sfântului Ioan Paul al II-lea.

Inspirându-se din tema mariană a celei de-a 34-a ZMT, imnul intitulat "Hágase en mí, según tu palabra" ("Fie mie după cuvântul tău") a fost scris şi compus de Abdiel Jiménez, catehet din Parohia "Cristo Resucitado" în districtul "San Miguelito" din Panamá, deja cunoscut ca autor de cântece liturgice.

Deocamdată imnul este disponibil numai în spaniolă, dar în curând ar trebui să vină versiunea engleză. Foarte plăcut de ascultat graţie ritmului tradiţional panamez, refrenul proclamă: "Sunt slujitoarea ta, sunt fiica ta, sunt fiul tău".

"Suntem entuziaşti să-l punem la dispoziţia tinerilor din toată lumea - a declarat arhiepiscopul de Panamá, Mons. José Domingo Ulloa Mendieta, în timpul prezentării -, pentru ca ei, cântându-l, să se pregătească pentru ZMT cu bucurie şi să fie disponibili să se lase transformaţi de Dumnezeu".

Pentru a vedea materialul video al imnului, se poate face clic aici:

www.youtube.com/watch?v=lN6nErqWPuk

 

Traducere de pr. Mihai PătraşcuSursa:ercis.ro