Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Anul 2017: Prima „căsătorie” între mai mult de două persoane de acelaşi sex

 
Anul 2017: Prima „căsătorie” între mai mult de două persoane de acelaşi sex
  • 20 Iun 2017
  • 3099

Evenimentul zilei, informează că în Columbia, unde căsătoria între persoanele de acelaşi sex este legală din 2016, a recunoscut oficial în 2017 şi o familie alcătuită din trei bărbaţi.

„Suntem o familie, o familie poliamoroasă. Este pentru prima dată în Columbia”, a declarat Victor Hugo Prada, actor, unul dintre membrii acestei uniuni, într-un material video difuzat de AFP.

Acest mariaj în trei are în componenţa sa, alături de Prada, un profesor de educaţie fizică şi un jurnalist, care în 2000 au fost protagoniştii primei căsătorii gay publice din Columbia.

Potrivit Columbia Reports, mariajul ar fi trebuit să fie format din PATRU parteneri, dar al patrulea „logodnic”, Alex Esneider Zabala, a murit de cancer.

În Columbia, cuplurile homosexuale au dreptul de a adopta copii, indiferent dacă aceştia sunt sau nu copiii biologici ai unuia dintre membrii cuplului.

Oficializarea triunghiului amoros masculin demonstrează că temerile criticilor căsătoriilor homosexuale sunt întemeiate: ele nu se vor opri la unirea dintre două persoane de același sex ci vor deschide Cutia Pandorei.

Deşi acest tip de uniune (poliamoroasă) este frecvent, aceasta este prima „care a fost legalizată”, a explicat pentru AFP germanul Rincon Perfetti, avocat la Asociaţia LGBTI (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali şi intersexuali).

 Sursa:stiripentruviata.ro