Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Anunț: Pelerinajul de primăvară de la Blaj - Cărbunari

 
Anunț: Pelerinajul de primăvară de la Blaj - Cărbunari
  • 08 Mai 2017
  • 2089

Duminică, 28 mai 2017, va avea loc tradiționalul pelerinaj la Sanctuarul Arhiepiscopal Major al Bisericii Române Unite cu Roma, închinat Fecioarei Săracilor din Cărbunari (Blaj).

Programul pelerinajului va începe sâmbătă, 27 mai, ora 18.00, în Catedrala Sfânta Treime din Blaj, cu slujba Vecerniei, urmată de Rozariu și Novena Fecioarei Săracilor.

Duminică, 28 mai, de la ora 08.00, va începe procesiunea spre Cărbunari de la Catedrala Blajului. La ora 10.00, Preasfinția Sa Claudiu Lucian Pop, Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore, va celebra Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie. Tot la Sanctuarul Fecioarei Săracilor, începând cu ora 14.00, se va oficia Paraclisul Maicii Domnului.

Pelerinajul se va încheia în Catedrala „Sfânta Treime” din Blaj, unde începând cu ora 17.30 se va recita Rozariul de mărire, iar de la ora 18.00 se va celebra Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie.

Biroul Arhieparhial de PresăSursa:bru.ro