Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Pagina web a ZMT Cracovia 2016

 
Pagina web a ZMT Cracovia 2016
  • 06 Aug 2013
  • 3232

La link-ul  www.krakow2016.com tinerii din întreaga lume pot deja găsi site-ul dedicat următoarei ediții a Zilelor Mondiale ale Tineretului, ce va avea loc la Cracovia în 2016.

Pagina web a ZMT Cracovia 2016 este disponibilă în șase limbi: poloneză, engleză, spaniolă, franceză, italiană și germană. Pe site sunt disponibile toate informațiile utile despre orașul Fericitului Ioan Paul al II-lea și despre viața acestuia.

Printre altele, pe site se mai găsesc și informații despre cele mai mari sanctuare prezente în oraș: sanctuarul dedicat Fericitului Ioan Paul al II-lea și cel dedicat Divinei Îndurări de la Lagiewniki.

Site-ul este structurat în formă multimedia, cu video-uri și spoturi, tinerii putând găsi toate informațiile dedicate ZMT-ului.

Pagina web este conectată și cu rețelele de socializare: Facebook, YouTube, Google, Flickr, Ask. În acest moment cele mai multe accesări ale site-ului au fost făcute din Brazilia, pe locul al doilea fiind polonezii. Site-ul devine popular în Statele Unite, Argentina și în Spania.

În italiană: http://www.krakow2016.com/it/ 

În engleză: http://www.krakow2016.com/en/ 

În franceză: http://www.krakow2016.com/fr/ 

În spaniolă: http://www.krakow2016.com/es/ 

În germană: http://www.krakow2016.com/de/ 

În poloneză: http://www.krakow2016.com/pl/

Traducere: ACCSursa:zenit.org

Știri din aceeași categorie