Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Sărbătoare în Parohia Greco-Catolică Română din Paris

 
FOTO: Sărbătoare în Parohia Greco-Catolică Română din Paris
  • 12 Dec 2016
  • 1925

În contextul pregătirii pentru Praznicul Nașterii Domnului, Misiunea Greco-Catolică Română „Sfântul Gheorghe” din Paris a organizat duminică, 11 decembrie 2016, un concert de colinde împreună cu spectacolul de Crăciun al copiilor care se pregătesc pentru primirea Primei Sfinte Împărtășanii Solemne.

După Dumnezeiasca Liturghie, celebrată de pr. Cristian Crişan, împreună cu pr. Mihai Marina,  copiii Parohiei, pregătiți de Adina Buboi și de Flaviu Turbui, au oferit un frumos program artistic-spiritual axat pe Marea Sărbătoare a Nașterii Domnului.

(GALERIE FOTO)

Au urmat mai multe grupuri de colindători, printre care corul grupului de tineri al Parohiei, colindători din Țara Oașului, etc.

Momentele de sărbătoare organizate de Misiunea Greco-Catolică Română de la Paris s-au desfășurat în spirit de comuniune şi de mare bucurie în Domnul, dar mai ales de pregătire sufletească pentru Marele Praznic al Nașterii lui Isus.

ACC