Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 6
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

A pierdut 4 fii și a renunțat la ideea de a mai fi mamă, dar au avut loc 4 miracole

 
A pierdut 4 fii și a renunțat la ideea de a mai fi mamă, dar au avut loc 4 miracole
  • 29 Oct 2016
  • 3294

Irlandeza Grace Slattery, 32 de ani, a visat dintotdeauna să devină mamă, dar viața nu a fost ușoară pentru ea și pentru soțul său, James: în patru ani, Grace a avut parte de patru avorturi spontane. James a rămas mereu alături de ea, dar asemenea pierderi ar distruge pe oricine.

Sunt vise, proiecte comune, nume alese, o sarcină care apare și brusc dintr-o dată ajunge vestea ca o lovitură de cuțit. De ce? De ce din nou?

Durerea multor pierderi i-a condus pe cei doi soți la a renunța la visul de a mai deveni vreodată părinți. Dar cine spune că viața este supusă deciziilor nostre?

După căteva luni, fără ca Grace și James să se aștepte și fără niciun fel de tratament, viața le-a adus o veste miraculoasă: Grace era însărcinată! Și.... cu cvadrupleți!

Astăzi este mama unui băiețel și a trei fetițe, toți perfect sănătoși. A declarat fericită: „Tocmai când ne-am decis să nu ne mai gândim la acest lucru, am primit cea mai bună veste din viața noastră! Le încurajez pe toate femeile care doresc să aibă fii să continue să încerce”.

 

Traducere: Liviu Ursu

 Sursa:it.aleteia.org