Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Mașină suspectă găsită lângă Catedrala Notre-Dame din Paris

 
Mașină suspectă găsită lângă Catedrala Notre-Dame din Paris
  • 08 Sep 2016
  • 2650

O fi Biserica Catolică, o nouă țintă pentru teroriști? O informație dezvăluită abia cu trei zile după incident: Duminica, 4 septembrie, la ora 7,30, un autoturism Peugeot 607 umplut cu butelii de gaz a fost găsit staționând la 100 de metri de catedrala Notre-Dame din Paris.

Automobilul fără plăcuțe de înmatriculare a atras atenția locuitorilor din zonă. Poliția a solicitat intervenția tehnicienilor din Laboratorul Central al PP pentru a deschide mașina. Din portbagaj au fost scoase șase butelii de gaz precum și notițe scrise în arabă, a declarat poliția franceză.

În urma anchetei a fost localizat rapid proprietarul, un rezident din Seine-Saint-Denis. Acesta a recunoscut că-i aparține mașina, însă a declarat că o împrumutase fiicei lui de 19 ani pentru a-și petrece weekendul la o prietenă. Acesta a informat poliția că fiica lui este "radicalizată". În momentul de față tatăl în cauză și un membru din anturajul său sunt în arest, după ce au fost reținuți miercuri.

 

Tradeucere: ACC