Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

ANUNȚ: Înscrierea la Facultatea de Teologie Greco-Catolică din Blaj

 
ANUNȚ: Înscrierea la Facultatea de Teologie Greco-Catolică din Blaj
  • 14 Iul 2016
  • 2681

Există de-a lungul vremii un şir lung de personalităţi ale românilor care s-au format în şcolile Blajului. Dacă vrei să beneficiezi de spiritul şi formarea pe care o oferă această citadelă, dacă intenţionezi să te situezi într-un loc unde căutarea intelectuală şi ştiinţifică se împleteşte cu credinţa sufletească puternică, dacă vrei să te angajezi în slujba lui Dumnezeu şi a omului de azi, atunci te aşteptăm la Facultatea de Teologie Greco-Catolică din Blaj, Universitatea Babeş-Bolyai. Admiterea la Facultate, pentru a obţine o diplomă de licenţă, cât şi la nivel de master, va consta din depunerea dosarelor de înscriere la secretariat, în vederea ocupării locurilor bugetate sau cu taxă, şi un interviu, şi se va desfăşura în perioada 13-23 iulie, dar şi în septembrie.

Teologia este un domeniu care, ţinând cont de condiţiile prezente, doreşte împlinirea omului sub toate aspectele sale, dar întotdeauna cu referire la Dumnezeu pe care dorim să-L mărturisim în mod convingător, inteligent şi deplin.

Dacă aceste aspecte Vă preocupă, Vă aşteptăm la sediul Facultăţii de Teologie din Blaj, Piaţa 1848 nr. 1, tel. 0258-710.440; 0745-915.934, gct.ubbcluj.ro.