Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Exhortația apostolică ”Amoris laetitia”, despre iubirea în familie

 
Exhortația apostolică ”Amoris laetitia”, despre iubirea în familie
  • 31 Mar 2016
  • 3837

Vineri, 8 aprilie 2016, în aula Ioan Paul al II-lea de la Sala de Presă a Sfântului Scaun are loc o conferință de presă pentru prezentarea exhortației apostolice post-sinodale a papei Francisc ”Amoris laetitia”, despre iubirea în familie: informează un comunicat al Sălii de Presă a Sfântului Scaun.

Vor interveni secretarul general al Sinodului Episcopilor, cardinalul Lorenzo Baldisseri, arhiepiscopul de Viena, cardinalul Christoph Schönborn, O.P., și soții Francesco și Giuseppina Miano, profesor de filozofie morală, respectiv, profesor de filosofie.

Conferința de presă poate fi urmărită în transmisiune directă pe pagina de Internet ro.radiovaticana.va, făcând click pe bannerul Transmisiune video.

Textul exhortației apostolice ”Amoris laetitia” va fi disponibil în traducere oficială în italiană, franceză, engleză, germană, spaniolă și portugheză.

(rv – A. Dancă)Sursa:ro.radiovaticana.va