Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

A fost lansat site-ul Episcopiei greco-catolice de Maramureș

 
A fost lansat site-ul Episcopiei greco-catolice de Maramureș
  • 25 Mar 2016
  • 2128

Vineri, 25 martie 2016, când Biserica sărbătorește „Bunavestire”, Episcopia greco-catolică de Maramureș a lansat site-ul oficial eparhial: www.episcopiamm.ro.

Site-ul își propune să fie o oglindă a întregii Eparhii și un instrument prin care fiecare parohie, protopopiat, asociație, departament să se comunice celor care-i urmăresc activitatea prin intermediul internetului.

Este un site care reunește istoria și activitatea tuturor realităților ce alcătuiesc Eparhia greco-catolică de Maramureș.

Se adresează tuturor persoanelor care sunt interesate de istoria și activitatea Bisericii greco-catolice din Maramureș.

Configurat în opt secțiuni principale – acasa, episcopul, eparhia, curia, viața eparhiei, comunicare, stiri, contact – site-ul și-a propus să fie cat mai cuprinzător și mai explicit, totodată. De aceea, fiecare secțiune cuprinde diverse submeniuri, care facilitează accesul navigatorilor la informațiile pe care le caută.

Platforma este una full CMS și designul responsive, care se adaptează la orice rezoluție de dispozitiv: desktop, tablete și telefoane mobile. Conținutul este optimizat pentru utilizarea browser-elor: Internet Explorer, Firefox, Opera, Chrome, Safari, precum si pentru toate dispozitivele mobile. Secțiunea News Letter dă posibilitatea navigatorilor de a se abona pentru a primi direct pe e-mail știrile care vin postate pe site.

Eparhia greco-catolică de Maramureş a fost înființată prin bula papală SOLLEMNI CONVENTIONE, pe data de 5 iunie 1930. Se întinde pe patru județe: Maramureș, Satu Mare, parte din Sălaj, parte din Suceava. Este împărțită în 11 protopopiate, 147 de parohii; are 126 de preoți, 9  institute religioase, 2 institute seculare, 2  Mănăstiri.

În prezent, ea este păstorită de Preasfințitul Vasile Bizău.

Biroul eparhial de presăSursa:bru.ro