Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

LIVE: Congresul Euharistic Internațional - ZIUA 7

 
LIVE: Congresul Euharistic Internațional - ZIUA 7
  • 30 Ian 2016
  • 2522

Lucrările Congresului Euharistic Internațional din Cebu, Filipine, continuă. Azi, 30 ianuarie, este cea de-a șaptea zi de Congres.

(GALERIE FOTO)

Program:

(decalajul orar este de +6 ore)

Despre Congres

Asia a găzduit Congresul Euharistic Internațional de patru ori. Primul Congres Euharistic în Asia a fost găzduit în capitala filipineză Manila, în februarie 1937, congres la care din România a participat Fericitul Vladimir Ghika. La Mumbai, devenit al doilea oraș din Asia, l-a găzduit în noiembrie 1964. A fost atunci și ocazia pentru prima vizită a unui Papă – Fericitul Papă Paul al VI-lea – în India. Al 44-lea Congres Euharistic Internațional a avut loc la Seoul, Coreea de Sud, în octombrie 1989. Alegerea orașului Cebu pentru Congresul din 2016 a fost anunțată de Papa emerit ‎Benedict al XVI-lea la încheierea Congresului anterior, ținut la Dublin în iunie 2012.‎

 

Mai jos, urmăriți în direct evenimentele Congresului Euharistic Internațional, la care România este reprezentată de PS Claudiu Pop, Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore:

ACC

 

LIVE: Congresul Euharistic Internațional - ZIUA 6

LIVE: Congresul Euharistic Internațional - ZIUA 5

LIVE: Congresul Euharistic Internațional - ZIUA 4

LIVE: Congresul Euharistic Internațional - ZIUA 3

LIVE: Congresul Euharistic Internațional - ZIUA 2

LIVE: Congresul Euharistic Internațional - ZIUA 1