Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 6
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

LoveRealm: rețeaua de socializare care va reuni creștinii din întreaga lume

 
LoveRealm: rețeaua de socializare care va reuni creștinii din întreaga lume
  • 10 Ian 2016
  • 1633

Se numește simplu: LoveRealm și e rețeaua de socializare destinată exclusiv creștinilor. Creată în Ghana, acesta a fost lansată zilele acestea, iar scopul ei este de a reuni creștinii din întreaga lume pentru a discuta problemele actuale, totul întru-un mediu curat departe de nuditate și violență.

Dacă vrei să înțelegi despre ce e vorba, totul e foarte simplu: accesezi site-ul LoveRealm.org, iar la secțiune ”De ce să mă conectez la LoveRealm?” vei află răspunsul. Se pare că scopul fondatorilor este acela de a crea un portal care să permită întâlnirea și confruntarea între credincioșii creștini pe o rețea mondială, totul fiind bazat pe cunoașterea între oameni cu aceleași scop “Credința în Cristos”.

Imaginați-vă o lume conectată, consolidată pe principii creștine. Imaginați-vă  o rețea care poate găsi cuvinte de mângâiere și consolidare atunci când va simțiți descurajați. Așta e ceea ce LoveRealm își propune. Viziunea noastră este de a-L proiecta pe Cristos și prin acest mijloc. E timpul ca în cadrul unei socializării pe internet să îi facem loc și lui Cristos- Yaw Ansong-CEO-cofondator.

Un alt obiectiv al acestei rețele de socializare este și comunicarea într-un mediu curat, departe de conțintul pornografic și de violenţă. LoveRealm promite o experiență nealterată de păcat, unde conținutul anti-creștin va fi eliminat, iar în centrul întregii experiențe de social networking să fie doar Isus Cristos.

Traducere: Orian RemusSursa:www.aleteia.org