Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

O minune a vieții: un bebeluș a fost găsit într-o iesle de Crăciun

 
O minune a vieții: un bebeluș a fost găsit într-o iesle de Crăciun
  • 30 Noi 2015
  • 3136

”O minune a vieții în parohia Pruncul Isus. Astăzi, pe la amiază sacristanul nostru a auzit plângând un copil în peștera goală ce va fi pregătită pentru Crăciun. Când s-a dus să vadă ce se întâmplă a găsit un copilaș. Micuțul e bine, are 2,38 kg și 43 de cm. Rugați-vă pentru el și pentru mama lui, indiferent cine e”.

Cu acest mesaj pe Facebook Episcopul auxiliar Octavio Cisneros de Brooklyn a anunțat găsirea copilului.

În misiunea lui pastorală se află și această parohie Richmond Hill, în Queens. Parohienii și cei din zonă au fost profund emoționați de acest anunț. Momentul a fost înduioșător și datorită faptului că băiețelul a fost pus în locul în care peste puțin timp va sta statuieta ce-l reprezintă pe Pruncul Sfânt, cum e obiceiul în biserici de-a se reface sceneta Nașterii Domnului.

Poliția din New York încearcă să o găsească pe mamă, chiar dacă legile din SUA protejează părinții care sub anonimat lasă propriii copii nedoriți în ”locuri sigure” precum spitale sau biserici.

Copilul se simte bine, iar acum i se caută o familie care să-l adopte.
Traducere: AMRSursa:aleteia.org