Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Andre Rieu a primit disctinția de ambasador onorific al Bucureștiului

 
Andre Rieu a primit disctinția de ambasador onorific al Bucureștiului
  • 30 Noi 2015
  • 2584

Răzvan Sava, primarul interimar al Capitalei, i-a acordat, vineri, titlul de ambasador onorific al Bucureștiului violonistului Andre Rieu. Acesta a declarat că, la 66 de ani, s-a îndrăgostit din nou, de poporul Român.

Edilul interimar a spus că celebrul violonist a fost alături de poporul român și la bine, promovând floclorul românesc în fața pulbiuclui olandez și oferindu-le spectatorilor din București 7 concerte, dar și la greu, atunci când a dat a dat dovadă de ”compasiune, generozitate și omenie” după ce România a fost pusă la grea încercare de tragedia din clubul Colectiv, petrecută în urmă cu aproximativ o lună, care s-a soldat cu moartea a 60 de persoane, potrivit Mediafax.

După primirea titlului oferit de Răzvan Sava, artistul a precizat că se simte onorat de disctinția oferită.

Am 66 de ani şi m-am îndrăgostit din nou: de România. Am călătorit în întreaga lume, dar primirea pe care am avut-o aici, în România, din primul moment, a fost incredibilă. Am cântat în Budapesta, în Viena, în Praga. Întotdeauna întreb publicul de unde este şi, în general, sunt oameni din întreaga lume. Dar, în aceste oraşe, jumătate dintre spectatori erau din România. Şi aşa am început să iau contact cu oamenii din România, să caute o sală, dar o astfel de sală nu există, ar trebui să construiţi una. Apoi, ne-am gândit să cântăm la Arena Naţională, dar echipa voastră joacă atât de bine încât tot timpul erau meciuri acolo. Aşa că a venit posibilitatea să cântăm în Piaţa Constituţiei. Am crezut în publicul român şi ştiam că va fi un succes. Au fost cele mai bune şapte concerte pe care le-am susţinut în toată viaţa mea. Şi nu spun asta doar pentru că mă aflu în Bucureşti. Românii mi-au transmis o căldură nemaimpomenită de fiecare dată când am venit aici. Vreau să vă mai spun o dată că sunt îndrăgostit de voi”, a precizat Andre Rieu.

Totodată, Rieu a menționat că va mai ține spectacole în România, în iunie 2016, dar deocamndată nu știe care este data exactă.

Celebrul vilonist a susținut, în vara acestui an, 7 concerte în Piața Consituției din București. La acestea au participat aproximativ 84.000 de spectatori. În același timp, Andre Rieu a înregistrat și un DVD cu aceste evenimente, pe care îl va lansa vineri în București.

Rieu vrea să doneze toți banii din vânzarea acestui DVD pentru a ajuta victimele tragediei din Clubul Colectiv.Sursa:m.b1.ro