Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO/ VIDEO: Tumoarea unei fetiţe s-a micşorat după ce Papa a sărutat-o pe creştet

 
FOTO/ VIDEO: Tumoarea unei fetiţe s-a micşorat după ce Papa a sărutat-o pe creştet
  • 24 Noi 2015
  • 4056

Tumoarea de pe creierul unei fetiţe din Pennsylvania, care nu putea fi operată, s-a redus substanţial în urma sărutului dat pe creştet de Papa Francisc.

Suveranul a sărutat-o pe Gianna, fetiţa în vârstă de un an, în septembrie, în timpul unei procesiuni papale în Philadelphia, relatează televiziunea CBS.Mama fetei, Kristen Masciantonio, a declarat postului de televiziune: "E mai bine și mai puternică. În urma întâlnirii cu Papa Francisc lucrurile au început să se schimbe."

Boala a intrat în remisie, iar tumoarea a început să se micşoreze. Părinții fetei, Joey și Kristen Masciantonio, au descris acest sărut ca un miracol. O comparație a RMN-urilor Gianninei din august și noiembrie arată o diferență notabilă.CBS Philadelphia a raportat că fetiţa are un frate pe nume Dominic, precum prenumele gărzii de corp care aprobat ca fetiţa să ajungă la Papa.Familia Masciantonio consideră acest lucru o intervenție divină, relatează postul de televiziune CBS.

"E un dar de la Dumnezeu. Cred că Papa Francisc este mesagerul lui Dumnezeu", a afirmat tatăl fetiţei.

Cazul a fost deja difuzat de nenumărate agenţii de ştiri de peste ocean.

Traducere: ACC

 Sursa:www.dailymail.co.uk