Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Va deveni sfântă Maica Tereza în 2016?

 
Va deveni sfântă Maica Tereza în 2016?
  • 19 Noi 2015
  • 1483

Vaticanul a declarat miercuri că este prea devreme pentru a spune dacă Maica Tereza va fi canonizată în 2016, în timpul "Anului Milostivirii" decretat de către Papa Francisc.

Unii observatori cred însă că sora catolică albaneză, care și-a dedicat viața celor bolnavi și săraci din Calcuta, India, va fi declarată sfântă în 2016, la o ceremonie din timpul Anului Sfânt dedicat milostivirii.

Cotidianul Avvenire, citând agenția de știri AGI, a scris miercuri, 18 noiembrie 2015, că ceremonia de canonizare ar putea avea loc pe 4 septembrie 2016.

Purtătorul de cuvânt al Sfântului Scaun, Federico Lombardi ,a declarat că înainte de canonizare Papa Francisc va trebui să recunoască un miracol prin mijlocirea Maicii Tereza. Parintele Lombardi, cu toate acestea, a descris ca fiind "o presupunere rezonabilă" canonizare Maicii Tereza anul viitor, așa cum se dorește de către credincioși.

La șase ani după moartea sa, în 1997, Maica Tereza a fost declarată "Fericită".

Traducere: ACC
 Sursa:journalmetro.com

Știri din aceeași categorie