Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

LIVE: prima sesiune a Adunării Generale Ordinare a Sinodului Episcopilor dedicat familie

 
LIVE: prima sesiune a Adunării Generale Ordinare a Sinodului Episcopilor dedicat familie
  • 05 Oct 2015
  • 2454

Azi, 5 octombrie 2015, la ora 10:00 (ora României) are loc prima sesiune a Adunării Generale Ordinare a Sinodului Episcopilor dedicat familie, cu introducerea secretarului general și a Relatorului general. După ce ieri, 4 octombrie, a avut loc Sfânta Liturghie cu părinții sinodali în Bazilica Sfântul Petru, celebrată de Papa Francisc, activitatea propriuzisă a Sinodului începe astăzi și se va încheia la 25 octombrie.

 

 

Printre participanții la acest sinod se numără și cinci români: PS Petru Gherghel, episcop al Diecezei de Iaşi, reprezentant al Conferinţei Episcopilor din România; PS Mihai Frăţilă, episcop al Eparhiei de Bucureşti, delegat al Sinodului Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolică; ÎPS Iosif, mitropolit al Europei Occidentale şi Meridionale, participant ca delegat fratern, reprezentant al Bisericii Ortodoxe Române; dr. Anca Maria Cernea, medic specialist în medicină generală, reprezentantă a Asociaţiei Medicilor Catolici din Bucureşti, ca auditor; ca asistent în cadrul Secretariatului general al Sinodului, seminaristul Liviu Ursu, student de la Colegiul "Pio Romeno", colaborator e-communio.ro.

 

ACC