Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Animaţie superbă: "cum apare o fiinţă umană"

 
Animaţie superbă: "cum apare o fiinţă umană"
  • 23 Dec 2014
  • 2592
Eleanor Lutz, o tânără designer, a creat o superbă animație reprezentând toate fazele conceperii unui copil, de la fertilizare la naștere. O spirală fascinantă!

În acestă spirală hipnotică, totul este reprezentat. Este prezentat mai întâi embrionul, apoi dezvoltarea fătului, iar la finalul spiralei, numită "cum apare o fiinţă umană", copilul se naște și iese din buclă.

Aproape 400 de imagini au fost folosite pentru a crea această spirală

Fiecare etapă reflectă, săptămână de săptămână, diferitele stadii ale sarcinii: diviziunea celulelor, dezvoltarea organelor, formarea vaselor de sânge... până când copilul este pe deplin format și este gata să se nască. Au fost folosite 396 de imagini suprapuse pentru a crea această spirală animată. Cu toate acestea,
tânăra designer regretă că nu au fost în măsură să reprezinte dimensiunea creșterii fătului. "Sunt un pic tristă pentru că nu am putut reprezenta dimensiunea exactă. De exemplu, fătul la 24 de săptămâni este de 40 de ori mai greu decât la 12 săptămâni (lucru care nu se poate vedea în desen)". Cu toate acestea, spirala reprezentând toate fazele conceperii este absolut fascinantă!Traducere: ACCSursa:www.magicmaman.com